Akkerselfie winactie

Er zijn ontzettend veel leuke akkerselfies ingezonden. De winnaar van de fotowedstrijd zal binnen twee weken bekend gemaakt worden. Houd onze website en social media kanalen in de gaten!

Lees hier de spelregels.

#wvda #winwvda#farming #farmlife #picoftheday #wvda #photooftheday #win #selfie #akker #akkerbouw #farm #boerderij #boer #weekendInzending van Adriaan HolsappelBenieuwd hoe aardappelen, uien en wortels op je bord komen? Schrijf dan de Open Dag van 25 juni 2016 in je agenda en bezoek een bedrijf uit de akkerbouwketen! Meer info in bio. Beeld: CZAV.
#food #wheat #agriculture #lovelife #picoftheday #photooftheday #farmlife#wvda #winwvdaMooi plaatje! @jierga bedankt voor je inzending. Ook kans maken op een weekendje weg? Deel je #akkerselfie met #winwvda ! #selfie #picoftheday #winWeekend! Tijd voor een klassieke #uiensoep. Wist je dat uien één van de meest geteelde akkerbouwproducten in Nederland zijn? Link voor recept kun je hier vinden: http://www.jamiemagazine.nl/recepten/klassieke-uiensoep.html?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_content=content.uiensoep.0227&utm_campaign=2016.wvda #food #weekend #healthy #fitWeer een leuke inzending! Wil jij ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #selfie #picoftheday #win #farming #farmlife #photooftheday #johndeere #farm #boerenleven #akker #wvda#wvda #winwvdaHoud jij ook zo van #stamppot? In stamppot worden veel akkerbouwproducten verwerkt zoals #aardappelen,  #uien en #peen. Vandaag worden veel van deze producten gebruikt tijdens het WK snert- en stampotkoken. Maak ook jouw beste versie van je favoriete stampot, deel een selfie met het gerecht en de hashtag #winwvda en maak kans op een weekendje weg! Meer info in bio. #winnen #prijs #winactieInzending van Herman Deuling: bloeiende aardappelvelden in Westerwolde#wvda #winwvdaInzending van akkerbouwer Harry SchreuderDeel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! 
Klik op de link in de bio voor meer informatie.Inzending van Jacky Smit van Gijsel: foto genomen tijdens het Oogstfeest in Kaatsheuvel op de Hoge Zandschel#wvda #winwvda#wvda #winwvda#wvda #picoftheday #photooftheday #farmlife #farming #farmBoerderwijwinkel Alexandershof heeft weer een deel aardappels gepoot. Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #win #picoftheday #photooftheday #selfie #farmlife #farming #wvda#wvda #winwvda#wvda #winwvda#wvda #winwvdaHet is zaterdag! Tijd voor een lekker gerecht met akkerbouwproducten. Deze keer: de aardappel! #akkerbouw #wvda #food
http://www.jamiemagazine.nl/recepten/zoete-aardappel-met-salieboter.html#picoftheday #wvda #farmlife #farm #farming #opendag #photooftheday#wvda #winwvda#wvdaOok begonnen met de eerste werkzaamheden buiten op het land? Deel dan jouw mooie selfie van een akker, je werkzaamheden of een akkerbouwproduct met ‪#‎winwvda‬ en maak kans op een weekendje weg.Weekend! Maak het oer-Hollandse akkerbouwproduct peen eens met een italiaanse twist klaar. Heerlijk met erwtjes en rookworst erbij. Wist je dat peen ook nog eens heel gezond is? Dit fantastisch product is rijk aan vitamine B3: belangrijk voor het goed functioneren van de spijsvertering en het zenuwstelsel. Beeld: www.AH.nl  #wvda #food #picoftheday #akkerbouw #food #farming #agriculture #healthy #fit #loveyourbody #dutchOok begonnen met de eerste werkzaamheden buiten op het land? Deel dan jouw mooie selfie van een akker of een akkerbouwproduct met ‪#‎winwvda‬ en maak kans op een weekendje weg. 
#tractor #farmer #farmlife #food #picoftheday #tractor #bigmachine #healthy #foodInzending van Dirk BoschBijna elke dag eet je producten waar akkerbouwers aan bijdragen: aardappelen, suiker, brood, bier en groenten zoals uien, wortels en kolen. Deel jouw liefde voor de akkerbouw: maak een selfie met je favoriete product, gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg!
#win #prijs #akkerbouw #fotoInzending van Erna Michielsen: Oogst van krulpeterselie aan de Rendierweg in DrontenInzending van Herman Deuling: tegenwoordig worden de aardappels met dit soort machines geoogst#wvda #winwvdaHeerlijke producten van NL akkers bij @Hollandteelt in #flevopolder #wvda#wvda #winwvda#wvda #winwvdaInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaDeel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! 
Klik op de link in de bio voor meer informatie.
#winnen #win #prijs #farmlife#wvda #winwvda#selfie #picoftheday #wvda#picoftheday #wvda #farmlife #farm #farmingInzending van @bobsizoo99Inzending van Gert van Santen, gemaakt tijdens een ballonvaart in de buurt van BredaUien zaaien door Jasper, ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #win #selfie #picoftheday #photooftheday #farming #farmlife #wvda#wvda #winwvdaVandaag is de Open Dag! Met je laarzen in akker op een van de 100 bedrijven in nederlandBenieuwd hoe aardappelen, uien en wortels op je bord komen? Schrijf dan de Open Dag van 25 juni 2016 in je agenda en bezoek een bedrijf uit de akkerbouwketen tijdens de #wvda! Meer info in bio.#wvda #winwvda#wvda #winwvdaInzending van Marry: hoe mooi is de akker, als je het maar zietUien zaaien door Ivo! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda #picoftheday #selfie #farmlife #wvda  #winWat doet een akkerbouwer eigenlijk in de winter?  Ontdek dit in de vlog van een van onze akkerbouwers. #linkinbio #vlog #farmlifeInzending van Aris BremerInzending van @bobsizoo99#wvda #winwvdaJong geleerd is oud gedaan! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel jouw #akkerselfie met #winwvda ! #win #selfie #picoftheday #farmlife #farm #cuteSamen aardappels poten! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda ! #win #picoftheday #photooftheday #selfie #farmlife #farming #wvda#wvda #winwvda#wvda #winwvdaDeel jouw liefde voor de akkerbouw. Maak een selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @WeekvandeAkkerbouw en maak kans op een weekendje weg! Meer info in bio. #winnen #prijs #food #actie #gratis #akkerbouw #boer #farmlife#wvda #winwvda#winwvdaInzending van Rianne Bruinsma: zelf heb ik jarenlang tulpen gekopt en bollen gepeld toen we in de Noordoostpolder woonden. Inmiddels kom ik elk jaar terug om ze te bewonderen in volle bloei! Tulpen en de Nederlandse akkerbouw zijn voor mij onlosmakelijk verbonden.Inzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaInzending van Peter de Goede: Deze foto is gemaakt in Zuid-Limburg bij Wijngoed Hoeve Nekum. Het bijna on-Hollandse landschap en de mooie lijnen erin troffen mij bijzonder.Inzending van @bobsizoo99Deel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! #food #picoftheday #child #carrot #healthy #fit #farmlife #farmerCheck www.weekvandeakkerbouw.nl/winnen voor info #selfie #win #akkerselfie #wvda #picofthedayInzending van Marry: kleurenpalet op de akker!

De Week van de Akkerbouw is een initiatief van

en wordt mede mogelijk gemaakt door

 CZAV