Akkerselfie winactie

Er zijn ontzettend veel leuke akkerselfies ingezonden. De winnaar van de fotowedstrijd zal binnen twee weken bekend gemaakt worden. Houd onze website en social media kanalen in de gaten!

Lees hier de spelregels.

Inzending van akkerbouwer Harry SchreuderInzending van Marry: kleurenpalet op de akker!Inzending van Marry: hoe mooi is de akker, als je het maar ziet#wvda #winwvdaDeel jouw liefde voor de akkerbouw. Maak een selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @WeekvandeAkkerbouw en maak kans op een weekendje weg! Meer info in bio. #winnen #prijs #food #actie #gratis #akkerbouw #boer #farmlifeDeel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! 
Klik op de link in de bio voor meer informatie.Boerderwijwinkel Alexandershof heeft weer een deel aardappels gepoot. Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #win #picoftheday #photooftheday #selfie #farmlife #farming #wvda#wvda #winwvda#wvda#wvda #winwvda#wvda #winwvda#wvda #winwvdaJong geleerd is oud gedaan! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel jouw #akkerselfie met #winwvda ! #win #selfie #picoftheday #farmlife #farm #cute#wvda #winwvda#wvda #winwvda#selfie #picoftheday #wvdaInzending van Herman Deuling: tegenwoordig worden de aardappels met dit soort machines geoogst#wvda #winwvdaInzending van Marry: de fotowedstrijd inspireert. Het kop-end van de akker, wachtend op de oogstInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in Canada#wvda #winwvdaInzending van Herman Deuling: bloeiende aardappelvelden in Westerwolde#picoftheday #wvda #farmlife #farm #farming#wvda #winwvdaInzending van @bobsizoo99#winwvda#wvda #winwvda#wvda #winwvdaUien zaaien door Jasper, ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #win #selfie #picoftheday #photooftheday #farming #farmlife #wvdaInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaInzending van Aris BremerWat doet een akkerbouwer eigenlijk in de winter?  Ontdek dit in de vlog van een van onze akkerbouwers. #linkinbio #vlog #farmlifeUien zaaien door Ivo! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda #picoftheday #selfie #farmlife #wvda  #winHeerlijke producten van NL akkers bij @Hollandteelt in #flevopolder #wvdaWeer een leuke inzending! Wil jij ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #selfie #picoftheday #win #farming #farmlife #photooftheday #johndeere #farm #boerenleven #akker #wvda#wvda #winwvda#wvda #winwvdaSamen aardappels poten! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda ! #win #picoftheday #photooftheday #selfie #farmlife #farming #wvdaBenieuwd hoe aardappelen, uien en wortels op je bord komen? Schrijf dan de Open Dag van 25 juni 2016 in je agenda en bezoek een bedrijf uit de akkerbouwketen tijdens de #wvda! Meer info in bio.#picoftheday #wvda #farmlife #farm #farming #opendag #photooftheday#wvda #winwvdaOok begonnen met de eerste werkzaamheden buiten op het land? Deel dan jouw mooie selfie van een akker, je werkzaamheden of een akkerbouwproduct met ‪#‎winwvda‬ en maak kans op een weekendje weg.Vroeger deden akkerbouwers nog veel op gevoel, maar de trend is dat we alles gaan berekenen. Boeren, maar dan anders. Is agritech de akkerbouw van de toekomst?
#farmlife #food #tech #agricultureInzending van Dirk BoschMooi plaatje! @jierga bedankt voor je inzending. Ook kans maken op een weekendje weg? Deel je #akkerselfie met #winwvda ! #selfie #picoftheday #winInzending van Jacky Smit van Gijsel: foto genomen tijdens het Oogstfeest in Kaatsheuvel op de Hoge ZandschelOok begonnen met de eerste werkzaamheden buiten op het land? Deel dan jouw mooie selfie van een akker of een akkerbouwproduct met ‪#‎winwvda‬ en maak kans op een weekendje weg. 
#tractor #farmer #farmlife #food #picoftheday #tractor #bigmachine #healthy #food#wvda #winwvdaInzending van Gert van Santen, gemaakt tijdens een ballonvaart in de buurt van Breda#wvda #winwvda#farming #farmlife #picoftheday #wvda #photooftheday #win #selfie #akker #akkerbouw #farm #boerderij #boer #weekendCheck www.weekvandeakkerbouw.nl/winnen voor info #selfie #win #akkerselfie #wvda #picofthedayVandaag is de Open Dag! Met je laarzen in akker op een van de 100 bedrijven in nederlandDeel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! 
Klik op de link in de bio voor meer informatie.
#winnen #win #prijs #farmlifeWeekend! Tijd voor een klassieke #uiensoep. Wist je dat uien één van de meest geteelde akkerbouwproducten in Nederland zijn? Link voor recept kun je hier vinden: http://www.jamiemagazine.nl/recepten/klassieke-uiensoep.html?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_content=content.uiensoep.0227&utm_campaign=2016.wvda #food #weekend #healthy #fitInzending van @bobsizoo99#wvda #picoftheday #photooftheday #farmlife #farming #farmHet is zaterdag! Tijd voor een lekker gerecht met akkerbouwproducten. Deze keer: de aardappel! #akkerbouw #wvda #food
http://www.jamiemagazine.nl/recepten/zoete-aardappel-met-salieboter.htmlInzending van Erna Michielsen: Oogst van krulpeterselie aan de Rendierweg in DrontenDeel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! #food #picoftheday #child #carrot #healthy #fit #farmlife #farmer#wvda #winwvda#wvda #winwvdaBijna elke dag eet je producten waar akkerbouwers aan bijdragen: aardappelen, suiker, brood, bier en groenten zoals uien, wortels en kolen. Deel jouw liefde voor de akkerbouw: maak een selfie met je favoriete product, gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg!
#win #prijs #akkerbouw #foto#wvda #winwvdaInzending van @bobsizoo99Weekend! Maak het oer-Hollandse akkerbouwproduct peen eens met een italiaanse twist klaar. Heerlijk met erwtjes en rookworst erbij. Wist je dat peen ook nog eens heel gezond is? Dit fantastisch product is rijk aan vitamine B3: belangrijk voor het goed functioneren van de spijsvertering en het zenuwstelsel. Beeld: www.AH.nl  #wvda #food #picoftheday #akkerbouw #food #farming #agriculture #healthy #fit #loveyourbody #dutchInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaInzending van Adriaan Holsappel#wvda #winwvdaInzending van Rianne Bruinsma: zelf heb ik jarenlang tulpen gekopt en bollen gepeld toen we in de Noordoostpolder woonden. Inmiddels kom ik elk jaar terug om ze te bewonderen in volle bloei! Tulpen en de Nederlandse akkerbouw zijn voor mij onlosmakelijk verbonden.Inzending van Peter de Goede: Deze foto is gemaakt in Zuid-Limburg bij Wijngoed Hoeve Nekum. Het bijna on-Hollandse landschap en de mooie lijnen erin troffen mij bijzonder.

De Week van de Akkerbouw is een initiatief van

en wordt mede mogelijk gemaakt door

 CZAV