Akkerselfie winactie

Er zijn ontzettend veel leuke akkerselfies ingezonden. De winnaar van de fotowedstrijd zal binnen twee weken bekend gemaakt worden. Houd onze website en social media kanalen in de gaten!

Lees hier de spelregels.

Heerlijke producten van NL akkers bij @Hollandteelt in #flevopolder #wvdaUien zaaien door Jasper, ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #win #selfie #picoftheday #photooftheday #farming #farmlife #wvdaVandaag is de Open Dag! Met je laarzen in akker op een van de 100 bedrijven in nederlandBenieuwd hoe aardappelen, uien en wortels op je bord komen? Schrijf dan de Open Dag van 25 juni 2016 in je agenda en bezoek een bedrijf uit de akkerbouwketen! Meer info in bio. Beeld: CZAV.
#food #wheat #agriculture #lovelife #picoftheday #photooftheday #farmlifeUien zaaien door Ivo! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda #picoftheday #selfie #farmlife #wvda  #winInzending van Adriaan HolsappelInzending van Jacky Smit van Gijsel: foto genomen tijdens het Oogstfeest in Kaatsheuvel op de Hoge Zandschel#wvda #winwvda#picoftheday #wvda #farmlife #farm #farmingInzending van Gert van Santen, gemaakt tijdens een ballonvaart in de buurt van Breda#wvda #winwvdaDeel jouw liefde voor de akkerbouw. Maak een selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @WeekvandeAkkerbouw en maak kans op een weekendje weg! Meer info in bio. #winnen #prijs #food #actie #gratis #akkerbouw #boer #farmlife#selfie #picoftheday #wvda#wvda #picoftheday #photooftheday #farmlife #farming #farmWat doet een akkerbouwer eigenlijk in de winter?  Ontdek dit in de vlog van een van onze akkerbouwers. #linkinbio #vlog #farmlifeInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaJong geleerd is oud gedaan! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel jouw #akkerselfie met #winwvda ! #win #selfie #picoftheday #farmlife #farm #cuteInzending van Marry: hoe mooi is de akker, als je het maar zietDeel jouw liefde voor de akkerbouw. Maak een selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @WeekvandeAkkerbouw en maak kans op een weekendje weg! Meer info in bio. #winnen #prijs #food #actie #gratis #akkerbouw #boer #farmlifeInzending van Dirk BoschDeel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! 
Klik op de link in de bio voor meer informatie.
#winnen #win #prijs #farmlifeInzending van Rianne Bruinsma: zelf heb ik jarenlang tulpen gekopt en bollen gepeld toen we in de Noordoostpolder woonden. Inmiddels kom ik elk jaar terug om ze te bewonderen in volle bloei! Tulpen en de Nederlandse akkerbouw zijn voor mij onlosmakelijk verbonden.#selfie #picoftheday #wvdaWeekend! Maak het oer-Hollandse akkerbouwproduct peen eens met een italiaanse twist klaar. Heerlijk met erwtjes en rookworst erbij. Wist je dat peen ook nog eens heel gezond is? Dit fantastisch product is rijk aan vitamine B3: belangrijk voor het goed functioneren van de spijsvertering en het zenuwstelsel. Beeld: www.AH.nl  #wvda #food #picoftheday #akkerbouw #food #farming #agriculture #healthy #fit #loveyourbody #dutchBenieuwd hoe aardappelen, uien en wortels op je bord komen? Schrijf dan de Open Dag van 25 juni 2016 in je agenda en bezoek een bedrijf uit de akkerbouwketen tijdens de #wvda! Meer info in bio.Inzending van Erna Michielsen: Oogst van krulpeterselie aan de Rendierweg in DrontenJong geleerd is oud gedaan! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel jouw #akkerselfie met #winwvda ! #win #selfie #picoftheday #farmlife #farm #cuteWeekend! Maak het oer-Hollandse akkerbouwproduct peen eens met een italiaanse twist klaar. Heerlijk met erwtjes en rookworst erbij. Wist je dat peen ook nog eens heel gezond is? Dit fantastisch product is rijk aan vitamine B3: belangrijk voor het goed functioneren van de spijsvertering en het zenuwstelsel. Beeld: www.AH.nl  #wvda #food #picoftheday #akkerbouw #food #farming #agriculture #healthy #fit #loveyourbody #dutch#wvda #winwvdaInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in Canada#wvda #winwvdaInzending van Marry: kleurenpalet op de akker!Weekend! Tijd voor een klassieke #uiensoep. Wist je dat uien één van de meest geteelde akkerbouwproducten in Nederland zijn? Link voor recept kun je hier vinden: http://www.jamiemagazine.nl/recepten/klassieke-uiensoep.html?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_content=content.uiensoep.0227&utm_campaign=2016.wvda #food #weekend #healthy #fit#picoftheday #wvda #farmlife #farm #farmingDeel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! 
Klik op de link in de bio voor meer informatie.
#winnen #win #prijs #farmlifeInzending van Herman Deuling: bloeiende aardappelvelden in Westerwolde#winwvdaBijna elke dag eet je producten waar akkerbouwers aan bijdragen: aardappelen, suiker, brood, bier en groenten zoals uien, wortels en kolen. Deel jouw liefde voor de akkerbouw: maak een selfie met je favoriete product, gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg!
#win #prijs #akkerbouw #foto#winwvdaUien zaaien door Jasper, ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #win #selfie #picoftheday #photooftheday #farming #farmlife #wvdaWeer een leuke inzending! Wil jij ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda!  #selfie #picoftheday #win #farming #farmlife #photooftheday #johndeere #farm #boerenleven #akker #wvda#farming #farmlife #picoftheday #wvda #photooftheday #win #selfie #akker #akkerbouw #farm #boerderij #boer #weekend#wvda #winwvdaInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaWat doet een akkerbouwer eigenlijk in de winter?  Ontdek dit in de vlog van een van onze akkerbouwers. #linkinbio #vlog #farmlifeSamen aardappels poten! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda ! #win #picoftheday #photooftheday #selfie #farmlife #farming #wvdaVroeger deden akkerbouwers nog veel op gevoel, maar de trend is dat we alles gaan berekenen. Boeren, maar dan anders. Is agritech de akkerbouw van de toekomst?
#farmlife #food #tech #agricultureCheck www.weekvandeakkerbouw.nl/winnen voor info #selfie #win #akkerselfie #wvda #picofthedayDeel jouw liefde voor de #akkerbouw en maak een #selfie van je favoriete akkerbouwproduct, een akker of samen met een akkerbouwer. Gebruik #winwvda, tag @weekvdakkerbouw en maak kans op een weekendje weg! 
Klik op de link in de bio voor meer informatie.Inzending van @bobsizoo99#wvda #picoftheday #photooftheday #farmlife #farming #farmInzending van Peter de Goede: Deze foto is gemaakt in Zuid-Limburg bij Wijngoed Hoeve Nekum. Het bijna on-Hollandse landschap en de mooie lijnen erin troffen mij bijzonder.Inzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaInzending van Jacky Smit van Gijsel: foto genomen tijdens het Oogstfeest in Kaatsheuvel op de Hoge ZandschelOok begonnen met de eerste werkzaamheden buiten op het land? Deel dan jouw mooie selfie van een akker of een akkerbouwproduct met ‪#‎winwvda‬ en maak kans op een weekendje weg. 
#tractor #farmer #farmlife #food #picoftheday #tractor #bigmachine #healthy #food#wvda #winwvdaInzending van Herman Deuling: tegenwoordig worden de aardappels met dit soort machines geoogstUien zaaien door Ivo! Ook kans maken op een weekendje weg? Deel dan jouw #akkerselfie met #winwvda #picoftheday #selfie #farmlife #wvda  #winHoud jij ook zo van #stamppot? In stamppot worden veel akkerbouwproducten verwerkt zoals #aardappelen,  #uien en #peen. Vandaag worden veel van deze producten gebruikt tijdens het WK snert- en stampotkoken. Maak ook jouw beste versie van je favoriete stampot, deel een selfie met het gerecht en de hashtag #winwvda en maak kans op een weekendje weg! Meer info in bio. #winnen #prijs #winactieInzending van Herman Deuling: tegenwoordig worden de aardappels met dit soort machines geoogst#wvda #winwvdaInzending van Peter de Goede: Deze foto is gemaakt in Zuid-Limburg bij Wijngoed Hoeve Nekum. Het bijna on-Hollandse landschap en de mooie lijnen erin troffen mij bijzonder.Benieuwd hoe aardappelen, uien en wortels op je bord komen? Schrijf dan de Open Dag van 25 juni 2016 in je agenda en bezoek een bedrijf uit de akkerbouwketen! Meer info in bio. Beeld: CZAV.
#food #wheat #agriculture #lovelife #picoftheday #photooftheday #farmlifeMooi plaatje! @jierga bedankt voor je inzending. Ook kans maken op een weekendje weg? Deel je #akkerselfie met #winwvda ! #selfie #picoftheday #win#wvda #winwvdaInzending van @bobsizoo99Vroeger deden akkerbouwers nog veel op gevoel, maar de trend is dat we alles gaan berekenen. Boeren, maar dan anders. Is agritech de akkerbouw van de toekomst?
#farmlife #food #tech #agricultureInzending van Herman Deuling: bloeiende aardappelvelden in Westerwolde#wvda #winwvda#wvda #winwvdaInzending van Patrick de Wit, gemaakt tijdens een stage in CanadaInzending van Aris Bremer

De Week van de Akkerbouw is een initiatief van

en wordt mede mogelijk gemaakt door

 CZAV